TOTS 21

Imatge d’arxiu d’una vehicle de la guàrdia urbana. Foto: Tarragona21

La Guàrdia Urbana va denunciar ahir 22 persones a Tarragona per incomplir les indicacions de confinament, que forma part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma. L’Ajuntament de Tarragona recorda que ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació de la Covid-19.

50 denúncies en prop d’un mes per llençar residus voluminosos al carrer o a la brossa sense respectar la normativa 

D’altra banda, entre el 18 de març i el 12 d’abril la Guàrdia Urbana ha posat un total de 50 denúncies per llençar residus voluminosos, per llençar la brossa i les deixalles fora del contenidor, per no fer-ho en el contenidor específic de recollida selectiva o per fer-ho fora d’horari, tot incomplint les ordenances municipals.

L’Ajuntament recorda que aquesta actitud incívica és especialment greu en aquest moment, ja que les mesures de seguretat decretades pel protocol contra el coronavirus s’estenen al servei de la neteja de la via pública i de la recollida de les escombraries i, per això, l’Ajuntament de Tarragona des del primer dia va decretar els serveis mínims essencials per a la recollida dels residus urbans. A més, seguint les indicacions de l’OMS, en la majoria de serveis hi ha un únic operari per evitar contagis.