.

.

TOTS 21

Comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 49 anys com a presumpte autor del delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

Aquest diumenge a la nit la Guàrdia Urbana va ser alertada d’una possible agressió a una dona al nord de la ciutat. Ja a l’interior del pis els agents van trobar-hi una dona amb molta ansietat i tres menors plorant.

La dona, de 48 anys, va explicar que rebia agressions periòdicament i que, en concret, aquest diumenge havia rebut un cop de puny a la cara. Malgrat que va negar els fets, l’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere. La dona va ser traslladada a l’Hospital Joan XXIII per rebre assistència mèdica i després va presentar denúncia formal a la comissaria. Un familiar es va fer càrrec dels tres fills menors d’edat.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.