.

.

TOTS 21

Pla obert de la detenció d’un home per tràfic de drogues al barri de Sant Salvador de Tarragona. Foto: Guàrdia Civil/Guàrdia Urbana

Una operació de la Guàrdia Civil en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona al barri de Sant Salvador ha acabat amb la detenció d’un home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. L’individu gestionava tres punts de venda al detall durant les 24 hores del dia. La investigació va començar al març, quan uns veïns es van queixar del deteriorament del barri per l’augment de tràfic de drogues.

A partir de diversos dispositius, es va detectar que l’home en qüestió es dedicava activament al tràfic de drogues al detall, amb una rutina que el portava al matí a un parc, a les tardes a un pàrquing d’un restaurant a l’N-240 i a les nits al seu domicili, on rebia la visita de consumidors de substàncies estupefaents. Els agents van detenir-lo en una entrada al domicili divendres passat, on van localitzar dos embolcalls amb 25 grams de cocaïna de gran puresa, 275 euros en efectiu i material per la venda al detall.

L’arrestat va ser posat a disposició del jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona, en funcions de guàrdia.

ACN