.

.

TOTS 21

Foto de la candidatura de Decidim Vila-seca

El passat divendres a la matinada es donava inici a la campanya de les eleccions municipals amb la tradicional penjada de cartells. El vespre del mateix divendres, Decidim Vila-seca (ERC) convocava la ciutadania de Vila-seca a un acte de presentació de la llista i del projecte per a les properes eleccions municipals. Una convocatòria que va ser un èxit, sent capaç de fer petita la sala més gran de la Societat el Fènix, amb més de 350 persones que van acudir a la cita.

Camí Mendoza, Alcaldessa de Cambrils, va fer de mestra de cerimònies recordant al públic assistent el cas de Cambrils. Allí, Esquerra Republicana va partir de zero, sense representació institucional, per acabar obtenint l’alcaldia de la mà de Mendoza.

Va donar pas a Josep Forasté, alcaldable de Decidim Vila-seca, qui va presentar un a un els 31 membres de la candidatura vila-secana, mentre aquests eren ovacionats.

Robert Rodríguez, actual regidor, va agafar el relleu amb la presentació d’un breu balanç de la feina feta pel grup municipal els darrers quatre anys. Més de 80 mocions i projectes portats a plenari, amb un èxit relatiu, donada la majoria absoluta de Convergència i Unió, «que ha bloquejat sistèmaticament les propostes dels grups de l’oposició».

A continuació del balanç, Pineda Vaquer (nº 2) i Laia Espina (nº 4) van presentar les propostes estrella d’un programa electoral que compta amb 257 punts. La creació d’un Casal d’Entitats, d’un nou pavelló polilleuger i d’una estació d’autobusos, van anar de la mà de les mesures per a la reducció del preu del lloguer, la reducció de la factura de l’aigua, les bonificacions a les llars d’infants o la creació d’una ràdio municipal.

Unes propostes, que seguidament, van rebre la deguda justificació econòmica per part del candidat, Josep Forasté, qui va cloure l’acte demanant la confiança de l’electorat vila-secà en unes eleccions que, segons diu, “han de servir per a transformar Vila-seca i per a començar a construïr, ara, la Vila-seca del futur”.