.

.

TOTS 21

Tot a punt pel ‘Nadal adaptat i inclusiu’ a Tarragona Todos En Azul organitza el dissabte 18 de desembre a Riu Clar un matí ple d’activitats nadalenques adaptades a persones amb capacitats diverses El parc de Riu Clar de Tarragona (conegut popularment com el parc de la apisonadora) es transformarà el proper dissabte 18 de desembre en una festa de Nadal. L’associació Todos En Azul organitza per primera vegada el ‘Nadal adaptat i inclusiu’, que acollirà activitats de lleure adaptades a persones amb capacitats diverses. Entre els personatges que assistiran a la festa hi haurà el Pare Noel, que recollirà les cartes dels infants.

El president de Todos En Azul, Juan José Caravaca, destaca que la principal particularitat d’aquesta jornada és que totes les activitats s’adaptaran perquè les persones amb diversitat funcional puguin gaudir-la: ·”Es regularà el volum de la música i del so en general, es controlarà l’aforament per evitar aglomeracions i es crearà un ambient idoni perquè els infants i joves amb capacitats diverses gaudeixin de la festa”.

El Dr. Bombolles iniciarà la festa, a les 11h, amb el seu espectacle de bombolles de sabó. Cap a les 12h, els participants podran gaudir de la “Gran nevada”, amb una tècnica de llançament de neu molt sofisticada que emblanquinarà el parc. A les 12:15h, arribarà el Pare Noel acompanyat dels personatges de Disney per recollir les cartes que els nens i les nenes li lliuraran amb els seus desitjos. Per fer-ho àgil, s’habilitaran dues files perquè els infants amb diversitat funcional no hagin de patir per fer cua. I després de tantes emocions, per acabar la festa s’oferirà una coca dolça amb xocolata per a tothom.

Les inscripcions estaran obertes fins arribar a l’aforament limitat per l’organització i es podran fer al Facebook de Todos En Azul: https://www.facebook.com/todosenazul/

Redacció