.

.

TOTS 21

Cartell Dia internacional de les persones amb discapacitat a Torredembarra

Amb motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitat que se celebra el proper dimecres 3 de desembre, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Torredembarra i la Fundació Onada, amb la col·laboració de l’Associació Matinada i la regidoria d’Ensenyament, ha organitzat tot un seguit d’activitats d’aquest 3 de desembre al matí.

A les 10.30 h, al centre del poble, es farà el lliurament del llacet taronja a càrrec de la Fundació Onada. A partir de 2/4 d’11 del matí, l’emissora municipal Ona la Torre (107.0 FM) emetrà l’entrevista i posterior col·loqui “L’atenció a persones amb discapacitat a Torredembarra”, que comptarà amb la participació d’Olga González, regidora de Benestar Social; Jordi Solé, regidor d’Ensenyament; Marisa Fernández, responsable de l’Àrea d’atenció a les persones de la Fundació Onada, i Júlia Ramon, presidenta de l’Associació de Pares amb fills disminuïts Matinada.

Per finalitzar els actes, a les 12 del migdia, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, la Corporació Municipal oferirà una recepció a usuaris, voluntaris i professionals de la Fundació Onada i de l’Associació Matinada i es procedirà al lliurament del llaç taronja als regidors.