.

.

TOTS 21

No miris…Actua! Amb aquest lema l’Escola l’Antina i l’Ajuntament de Torredembarra organitzen una “Marxa Solidària Pro Infants Refugiats” que tindrà lloc el diumenge 7 de maig. El motiu és la recaptació de diners pels nens/es que estan patint una vulneració de tots els seus drets en els camps de refugiats. Les inscripcions es poden fer a l’escola l’Antina i a Cicles Ibáñez, del 5 d’abril al 5 de maig. Els infants menors de 18 anys pagaran 1 euro i els majors d’edat 2 euros.

També hi haurà l’opció del “dorsal 000” per a aquelles entitats, empreses, institucions, o a títol individual que vulguin fer alguna aportació diferent (caldrà adreçar-se a l’escola l’Antina).

Tot plegat neix arrel d’un projecte que està duent a terme els alumnes de cinquè de l’escola l’Antina sobre com els drets dels Infants no són respectats, sobretot als camps de refugiats de les persones provinents dels països en conflicte (Síria, Afganistan etc…). Després de treballar tota una sèrie de continguts i confeccionar un mural al vestíbul de l’escola, es va pensar a organitzar una acció solidària com a final del projecte que tingués ressò i que impliqués activament a tot el alumnat de l’escola, i de retruc, a tota la ciutadania del municipi.

Es tracta d’una marxa solidària on es vol cercar la participació i el compromís de molta gent, un dia festiu on els diners recaptats vagin es destinats a una ONG que treballi pels interessos dels infants. En finalitzar hi haurà diversos sortejos i música per als participants que vagin arribant esglaonadament. L’acte finalitzarà amb el lliurament de tota la recaptació dels diners a un representant d’ACNUR.

Així, el diumenge 7 de maig, a les 10.30 h, des del pati de l’escola s’ha previst la sortida de la marxa amb un recorregut de 3,7 Km. Es pretén que sigui un acte festiu i solidari que compti amb molta participació ciutadana (famílies, entitats, associacions, centres docents,…) del municipi o de qualsevol lloc.

En aquest espai podeu consultar el fullet d’inscripció amb tota la informació addicional.