.

Primer gol del Torredembarra, protestat pel Torreforta. Foto: campdesports.cat

Vuit gols en el derbi Torredembarra-Torreforta, quatre per equip, fet que ha implicat el repartiment de punts entre els dos equips tarragonins que han ofert un gran partit, especialment a la primera part. L’equip més beneficiat ha estat el Viladecans, conjunt que ha guanyat per 1 a 2 en la seva visita al Jesús i Maria.

La nota negativa ha estat la lesió que ha patit Portu al minut 89 de partit i només set després d’entrar al camp en substitució de Castro. El jugador de el Torreforta s’ha fracturat el turmell en una jugada fortuïta. El col·legiat David Torres ha assenyalat una falta que ha trigat més de mitja hora en ser llançada. La lesió de Portu ha obligat a sol·licitar els serveis d’una ambulància, ja que el jugador havia de ser immobilitzat abans de ser traslladat a un centre assistencial. En aquesta jugada el torrenc Andreu Ribas ha vist la segona targeta groga i ha hagut d’abandonar el terreny de joc.

Inici trepidant

La primera part del derbi ha estat espectacular. Els dos equips han sortit a l’atac a la recerca d’una victòria que els permetria situar-se en la zona alta de manera destacada. El Torredembarra, una mica més entonat que un Torreforta molt treballador, ha estat el primer a trencar l’empat inicial. Raül García, doble golejador, ha marcat l’1 a 0 al minut 8. El Torreforta ha protestat per entendre que la pilota no havia superat la línia de la porteria de Pedro.

Al minut 22 Ton Ribas ha aconseguit el segon gol del partit i amb el 2 a 0 i un millor joc dels blanc i blaus, tot feia pensar que el Torreforta ho tindria malament per reaccionar. No obstant això, quatre minuts més tard Edu Escuté ha sorprès Ambrós i en el minut 42 el col·legiat ha assenyalat penal a l’àrea del Torredembarra per una acció comesa per Rojas i Vieri no ha fallat, aconseguint remuntar el 2 a 0 i posant l’empat al marcador davant la sorpresa del públic local. Abans de finalitzar la primera part, el col·legiat ha expulsat el jugador del Torreforta Miranda i l’equip tarragoní ha jugat 45 minuts amb un home menys.

Gol de sortida

La segona part no ha pogut començar de millor manera per al Torredembarra. En el primer minut d’aquest període Andreu Ribas ha avançat de nou als blanc i blaus i tres minuts després ha estat el Torreforta qui ha marcat per mediació de Castro.

Encara havien d’arribar dos gols més. A la segona part els dos equips han baixat el seu rendiment i el Torredembarra no ha sabut aprofitar la inferioritat numèrica dels blaus. El futbol a la zona ampla s’ha apoderat del partit i les ocasions de perill han desaparegut fins al minut 59 en què una internada d’Edu Escoté ha finalitzat amb una passada a Ferri qui no ha tingut més d’impulsar la pilota al fons de la xarxa de la meta d’Ambrós.

El Torreforta ha sorprès el Torredembarra amb aquest gol. Ningú al camp pensava que els blaus podrien posar-se per davant en el marcador, però així ha estat. En una de les poques accions de perill dels homes de Gabriel Amores en aquest període ha arribat el gol de l’ empat a 4. Raül García ha rematat al fons de la xarxa del portal de Pedro a la sortida d’un córner. Un minut després ha arribat la greu lesió de Portu i la paralització del partit per molt de temps. A la represa, els dos equips han pogut marcar però, al final, repartiment de punts.

Fitxa

TORREDEMBARRA: Ambrós, Ton Ribas (Izan, m. 68), Raül García, Arturo, Andreu Ribas, Infantes (Pabón, m. 55), Joan Sabaté, Daniel Sabaté (Hurtado, m. 81), Ismael Rojas, Marsal i Soriano.

TORREFORTA: Pedro, Puerto (Palanca, m. 55), Edu Escoté, Botero, Molina (Carlos, m. 55), Vieri (Eder, m. 61), Ferri, Castro (Portu, m. 81; Guaita, m- 89), Prince, Raúl Fernández i Miranda.

GOLS: 1-0 Raül García (8’); 2-0 Ton Ribas (22’); 2-1 Edu Escoté (26’); 2-2 Vieri (42’), de penal; 3-2 Andreu Ribas (46’); 3-3 Castro (49’); 3-4 Ferri (59’); 4-4 Raül García (88’).

ÀRBITRE: David López. Ha mostrat targeta groga a Joan Sabaté, Daniel Sabaté, Andreu Ribas, Ambrós, Soriano i Marsal, del Torredembarra; a Pedro, Palanca, Castro, Prince i Eder, del Torreforta. Ha expulsat Andreu Ribas, del Torredembarra, i a Víctor Miranda, del Torreforta.

Derrota del Jesús

D’altra banda, Torreforta i Torredembarra s’han vist perjudicats per la victòria del Viladecans, segon classificat, a l’Aube, on el Jesús i Maria ha caigut derrotat. Al minut 8 Sandoval ha avançat els barcelonins i en el 62 Torres ha aconseguit l’empat.

El resultat final ha estat definit per un gol aconseguit per Martínez en el minut 62 que li dóna tres punts molt importants al Viladecans i deixa al Jesús al pou de la classificació. Ressaltar que l’equip ebrenc ha rebut 8 targetes grogues per 2 el Viladecans.