.

.

TOTS 21

Rocha i Xisco Muñoz en un entrenament. Rocha estarà a la llista Xisco Muñoz no. Foto:Nàstic

Rocha i Xisco Muñoz en un entrenament. Rocha estarà a la llista Xisco Muñoz no. Foto:Nàstic

Amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria del 2016, el Nàstic jugarà aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda a Mendizorrotza davant del líder de la segona A, l’Alabès.
Els grana tindran la baixa per sanció de Iago Bouzon i per lesió d’Àlex López i Marcos que es perdran el partit.
Vicente Moreno després d’una setmana moguda per les anades i tornades dels mercat d’hivern ha donat una llista de convocats on no hi són ni Anibal Zurdo, nou jugador grana, ni Jordi Calavera, ni Tomeu Nadal.
Les absència de Calavera i Tomeu sorprenen tot i que els dos per motius diferents poden veure com es tanquen les portes del primer equip. Jordi Calavera negocia la renovació amb el conjunt grana i de moment no hi ha acord per tancar la continuïtat del jugador del planter, un dels pocs sense vincles amb Promoesport. Tomeu Nadal, té peu i mig fora del Nàstic després de l’arribada de Fabrice Ondoa en aquest mercat d’hivern. El porter camerunès que ja va debutar la setmana passada amb la Pobla ha entrat a la llista per jugar a Vitòria i tot fa pensar que serà el relleu de Tomeu que podria sortir del club abans del pròxim 31 de gener.
En la mateixa situació es troben Moussa i Rayco que tampoc han entrat a la llista de convocats. A la llista destaquen el retorn de Ferran Giner, Manolo Martínez i Jean Luc i l’entrada per primer cop de Juan Muñiz i Georgi Aburjania.
Moreno s’emporta a dinou futbolistes a terres basques i abans del partit haurà de deixar un jugador fora de la convocatòria.
Els grana volen sumar els primers tres punts d’aquest 2016 després de l’empat al Sadar davant d’Osasuna i la derrota al Nou Estadi amb el Lugo.

La llista per Vitòria: Reina, Ondoa, Xisco Campos, Gerard Valentín, Molina, Manolo, Pablo Marí, Mossa, Rocha, Aburjania, Tejera, Muñis, Giner, Lobato, A.Emana, Jean Luc, Palanca, Naranjo i S.Emana.