.

.

TOTS 21

Imatge de la terminal de Vopak Terquimsa al Port de Tarragona. Foto: Cedida

Imatge de la terminal de Vopak Terquimsa al Port de Tarragona. Foto: Cedida

Vopak Terquimsa, companyia logística d’emmagatzematge líder al Mediterrani Occidental, ha obtingut la certificació ISCC PLUS per a les seves terminals situades al Port de Tarragona i Barcelona.
ISCC (International Sustainability Carbon Certification) és el primer pla reconegut de certificació de biomassa i bioenergia. S’enfoca principalment en la sostenibilitat de l’ús de la terra, la traçabilitat i la verificació de gasos d’efecte d’hivernacle des de l’inici fins al final de la cadena de subministrament.

Així mateix, la certificació ISCC PLUS amplia el certificat amb requisits més específics per a la traçabilitat -al llarg de la cadena de subministrament- verificant el compliment dels estàndards ambientals, socials i promovent l’economia circular per a convertir els residus en matèries primeres de nou.

Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa apunta que «tot això ens permet alinear-nos com a companyia plenament conscienciada amb el respecte al medi ambient. Aquestes certificacions ens ajuden a garantir els criteris de sostenibilitat que requereixen tant els nostres clients, com les autoritats amb competències en matèria de reducció d’emissions».

La certificació ISCC Plus per a les terminals de Tarragona i Barcelona és un pas més per a Vopak Terquimsa, com a companyia fermament compromesa amb la societat i reflecteix el l’ardu treball i dedicació per a superar els desafiaments logístics i de mercat, a fi d’oferir solucions sostenibles i renovables.