.

.

TOTS 21

Teresa Pallarès és nascuda al Priorat i filla adoptiva de Reus, ciutat de la qual és regidora.

Teresa Pallarès serà la delegada de la Generalitat a Tarragona, tal com ha pogut saber ACN i ha confirmat Tots21. Diputada de Junts al Parlament des del 2018, regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge a l’Ajuntament de Reus, també és secretària de Finances del partit.

Pallarès (Marçà, 1964) és llicenciada en Ciències de l’Educació, ja havia estat subdelegada del govern espanyol (PSOE) a Tarragona del 2008 al 2011, i va ser militant del PSC fins el 2012. Des del grup de Junts en destaquen el seu tarannà professional, tranquil i responsable, i la bona sintonia amb la resta de companys i companyes, a més del bon caràcter. Pallarès és un dels valors a l’alça de Junts, i de fet havia arribat a sonar per ocupar alguna conselleria.

El seu enlairament polític la situa en una molt bona posició per articular un partit de nova creació, Junts, que es va presentar a les eleccions autonòmiques el febrer amb la concertació de crèdits personals -que ella va viure directament- i sense drets electorals. Junts s’està formant i el seu càrrec és clau en el desenvolupament territorial, a la vegada que la catapulta de cara a les eleccions municipals de Reus de 2023.

La regidora de Reus, que va passar la campanya electoral a l’hospital per un tractament, s’està recuperant amb força i es troba molt animada per afrontar els reptes de futur, segons conversa mantinguda amb Tots21.

És el primer cas que un polític haurà estat subdelegat del Govern central a Tarragona i delegat de la Generalitat, situació que es dóna en Pallarès.

Bernat Vilaró / Jaume Garcia