.

.

TOTS 21

El pròxim 1 d’octubre a les 11.30 h, la conselleria de Comerç impulsa una nova activitat de dinamització al carrer aquest cop de la mà del Palau de Congressos i Tarraco Manga. Durant prop de dues hores hi haurà les actuacions en directe de la cantant Nia Catano i el grup de ball Airis Dolls. Segons el conseller de Comerç, Dídac Nadal, «una vegada més, des de la conselleria volem que els carrers i comerços de la ciutat s’impregnin de les propostes culturals i lúdiques que tenen lloc a Tarragona. En aquest cas, amb motiu del festival Tarraco Manga que se celebrarà al Palau de Congressos els pròxims 8 i 9 d’octubre, portarem al centre de de la ciutat un tastet de les propostes d’aquest esdeveniment de gran format amb l’objectiu de dinamitzar i portar gent als carrers».

Airis Dolls és actualment un dels grups de balls japonesos i anime més reconeguts de Catalunya, un fenomen creixent, especialment entre els més joves. L’actuació a Tarragona comptarà amb set ballarines de cançons J-pop, anime i ídol. Unes actuacions atractives visualment pel seu característic cosplay. I Nia Catano és cantant de cançons anime que ella mateixa arranja i tradueix al català per uns directes caracteritzats per la interactuació amb el públic i els jocs que realitza.

Tarragona viurà un nou episodi d’animació al carrer, donant vida a les zones comercials de la ciutat amb continguts de qualitat i amb diferents formats per captar l’atenció de tota la ciutadania. L’activitat, que es podrà veure a la Rambla Nova (a l’alçada del Teatre Metropol) dissabte vinent al matí, és una mostra de l’àmplia oferta d’activitats que hi haurà al Tarraco Manga, una iniciativa de gran format de l’Associació Starraco Unlimited i el Palau de Congressos, que ocuparà les quatre plantes d’esdeveniments del recinte firal a l’octubre. Les entrades ja estan a la venda de forma anticipada per la plataforma entradium.

Redacció