.

.

TOTS 21

L’alcalde Pau Ricomà i el conseller de Relacions Internacionals Jordi Fortuny, amb el tinent d’alcalde de Marsella, Laurent Lhardit. Foto: Ajuntament

Des del dilluns, l’alcalde Pau Ricomà i el conseller de Relacions Internacionals Jordi Fortuny han dut a terme una vista de treball a Marsella amb l’objectiu de compartir experiències i enfortir llaços de col·laboració entre les dues ciutats mediterrànies.

El programa institucional ha inclòs una reunió amb el Consol General d’Espanya a Marsella, Albert Moreno, i amb representants del ministeri d’Educació i l’Académie Aix-Marseille per tal d’explorar possibilitats d’intercanvis formatius i educatius entre les dues regions.

L’alcalde i el conseller Fortuny també s’han reunit amb el tinent d’alcalde de Marsella, Laurent Lhardit, per de compartir experiències en relació als reptes mediambientals actuals. D’una banda, s’han tractat les relacions de les dues ciutats amb el port, i el posicionament com a destins de turisme de creuers. I de l’altra, han compartit experiències en la reconversió mediambiental del transport públic a través de l’ús d’energies sostenibles com l’hidrogen verd.

Ricomà també ha renovat el Pacte d’Amistat Chartreusse amb les ciutats que van acollir fàbriques de la Chartreuse, l’any que es commemora el centenari de l’arribada dels cartoixans a la ciutat de Marsella.

Redacció