.

.

TOTS 21

S’han instal·lat 4 contenidors roses, 2 a la Plaça Corsini i 2 a la Rambla Nova, a tocar del Balcó del Mediterrani

S’han instal·lat 4 contenidors roses, 2 a la Plaça Corsini i 2 a la Rambla Nova, a tocar del Balcó del Mediterrani

Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, posa en marxa per quart any consecutiu la campanya Recicla vidre per elles. Una iniciativa que té com a objectiu mobilitzar els ciutadans a reciclar envasos de vidre i contribuir així amb una causa solidària: sumar esforços davant del càncer de mama.

Durant les properes setmanes, 4 iglús roses romandran ubicats a Plaça Corsini i Rambla Nova. Ecovidrio transformarà els envasos de vidre reciclats en els contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer.

En aquesta ocasió, la campanya s’ha estès per més de 80 ciutats de tot el territori nacional com Madrid, Sevilla, Barcelona, ​​Santander o Palma de Mallorca per tal de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. Així doncs, Ecovidrio ha instal·lat més de 340 contenidors roses per tot el país. A més, per quart any consecutiu l’entitat ha comptat amb Sandra Ibarra, presidenta de la Fundació que porta el seu nom, com a ambaixadora del projecte.

Com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l’ocasió. El miniglú es podrà adquirir a través del web Miniglú.es, i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

Dades del reciclatge a Tarragona

Segons les últimes dades relatives a 2018, els tarragonins van reciclar un total de Tarragona tones d’envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 17,7 kg. Respecte a la taxa de contenerització, Tarragona se situa amb una mitjana de 165 habitants per contenidor, comptant amb un total de 803 iglús per als residus d’envasos de vidre instal·lats.