.

Imatge d'arxiu de reciclatge. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu de reciclatge. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Tarragona iniciarà una nova campanya de sensibilització de foment de la recollida selectiva de residus municipals, amb la finalitat de complementar la campanya “Separa bé l’orgànica” per frenar l’obertura d’expedients sancionadors. Aquests expedients que està portant a terme el Departament de Neteja Pública s’obren per incompliment horari i per dipositar qualsevol tipus de residus fora dels contenidors, sempre hi quan aquests estiguin plens.

La campanya, que s’inicia el proper dilluns 20 de juliol fins divendres 31 de juliol, té l’objectiu d’aquesta nova campanya és millorar els índex de la recollida selectiva al centre de la ciutat i informar sobre els horaris per llençar la brossa i altres qüestions de recollida de residus per a mantenir, entre tots, una ciutat més neta.

La campanya consistirà en facilitar informació en termes de reciclatge dels residus municipals a peu de contenidor així com ubicar punts informatius al centre de la ciutat. Quan un ciutadà s’apropi a llençar la brossa l’educador aprofitarà per recordar-li on va cada residus.

S’instal·laran 9 punts informatius arreu del centre de la ciutat. D’aquesta manera, qualsevol ciutadà que no hagi rebut el material de reciclatge durant la campanya “Separa bé l’orgànica” el podrà adquirir en aquesta ocasió.

La ubicació dels punts informatius serà la següent:

– Imperial Tàrraco, 1: dilluns 20 de juliol
– Plaça de les Corts Catalanes: dimarts 21 de juliol
– C/ Manuel de Falla (davant la Casa del Mar): dimecres 22 de juliol
– Plaça dels Infants: dijous 23 de juliol
– Rambla Nova, 59 (coca central): divendres 24 de juliol
– Plaça Anselm Clavé: dilluns 27 de juliol
– Plaça dels Carros: dimarts 28 de juliol
– C/ Cardenal Cervantes, 29-31: dimecres 29 de juliol
– Via Augusta (al principi): dijous 30 de juliol

L’horari d’atenció serà de les 09:00 a les 14:00 hores. El material de reciclatge que es facilitarà és el següent: un cubell per fer la recollida de la matèria l’orgànica, una bossa compostable, un iman i un fulletó informatiu, fins a finalització d’existències.