.

.

TOTS 21

La companyia valenciana Marea Danza oferirà el seu espectacle Roda al Claustre del Seminari. Foto: Cedida

Les 15 ciutats inscrites en la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO celebren de forma simultània el dissabte 18 de setembre la gran festa de la cultura, que inclou la quarta edició de Festival de Dansa Escena Patrimoni, la obertura de monuments oberts en horaris extraordinaris i múltiples activitats artístiques.

A Tarragona, els recintes històrics següents seran d’accés gratuït i estaran oberts extraordinàriament fins a les 23 h:

  • Pretori i Circ Romà
  • Passeig Arqueològic i Muralles
  • Amfiteatre Romà
  • Fòrum de la Colònia

La companyia valenciana Marea Danza oferirà el seu espectacle Roda al Claustre del Seminari. Amb Roda, aquesta companyia valenciana recupera el folklore valencià i l’acosta a la creació contemporània. Durant vint minuts, les ballarines Elena Marava, Irene de la Rosa, Maria José Mora, Paula Sebastián i Yolanda López ens atansen a la terra, als elements primaris que ens dona i ens permeten gaudir i crear una nova vida. Una proposta de dansa contemporània amb música d’arrel interpretada en directe per Andrés Belmonte (vents), Alex Cesarini (baix), Alex Guitart (cordes), Elma Sambeat (veu).

La representació es podrà veure a les 18.30 h i a les 20 h al Seminari, i és d’accés gratuït amb invitació prèvia (entrades.tarragona.cat). També es podrà seguir en streaming a lanochedelpatrimonio.com La Nit del Patrimoni 2021 està organitzada pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i l’Ajuntament de Tarragona i patrocinada pel Ministerio de Cultura y Deporte i el Ministerior de Asuntos Exteriores i el recolzament del Centro de Patrimonio Mundial de la Unesco.

Redacció