.

.

TOTS 21

512 Padel Joves 1

El I Torneig de Pàdel Jove de Torredembarra, organitzat per la Regidoria de Joventut i Infància i el TennisTDB, va tenir lloc aquest 28 de desembre amb un total de 16 parelles inscrites (32 participants) en les modalitats masculina i femenina.

Totes les parelles participants tenien identitat pròpia amb un «nom de guerra» auto-inventat per a disputar el torneig com un autèntic equip. El gran espectacle que van mostrar els participants va ser administrat en un original sistema de competició: partits de 25 minuts tant en la fase de lligueta com en les fases finals. D’aquesta manera, i gràcies a la tasca del àrbitre del torneig, Martí Gallardo, l’activitat no va patir cap demora.

El Torneig va finalitzar amb la proclamació dels guanyadors que van ser Cristina Pueyo i Ariadna Casado (Las Divinas) en la modalitat femenina, i Pau Orts i Jordi Elías (Baix a Mar) en la modalitat masculina.

La Regidoria de Joventut i el TennisTDB valoren molt positivament aquesta activitat que agrupa joventut i esport, i seguiran treballant per poder oferir més jornades com aquesta. El regidor de Joventut, Raúl Garcia, i el TennisTDB es mostren molt satisfets amb els resultats, i agraeixen a tots els participants que el I Torneig de Pàdel Jove de Torredembarra fos tot un èxit.