.

.

TOTS 21

Presentació de l’entitat Salou Triatló Costa Daurada

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor d’Esports, Daniel López, va assistir divendres a la presentació de l’entitat Salou Triatló Costa Daurada, presidida per Raúl Ramírez Roldán, que ha passat a formar part del municipi amb un canvi de domicili social del club, de Cambrils a Salou, i un nou projecte esportiu.

L’acte va comptar, a més, amb l’assistència dels regidors Xavier Montalà, Pedro Madrona i David González; i de la regidora Julia Gómez.

Després de la benviguda dels socis i assistents, el batlle va fer uns parlaments explicant que “Salou ha fet, des de fa temps, una aposta decidida per l’esport base” i també, més recentment, “pel turisme esportiu”. Així mateix, l’alcalde va assegurar al club que “tindrà tot el suport de l’Ajuntament” i que “aquest hivern es deixarà un canal d’aigües obertes perquè puguin practicar”.

Finalment, Pere Granados va valorar la triatló qualificant-la de “prova emblemàtica” i va lloar l’esport, en general, “perquè transmet valors i contribueix a desestacionalitzar la temporada”. Les seves darreres paraules van ser “Salou és casa vostra, enhorabona, felicitats i benvinguts”.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Daniel López, va manifestar que “vull donar la benvinguda al Salou Triatló Costa Daurada” i va afegir que “aquesta arribada encaixa a la perfecció amb l’aposta com a municipi que fem envers l’esport”.