.

.

TOTS 21

El proper dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre de 2017 es celebra a Salou el 27è Campionat de Catalunya de Dards. La competició és organitzada per la Federació Catalana de Dards (FCD) i es convoca en totes les modalitats esportives.

Aquesta competició de dards punta d’acer és la més important a nivell català ja que es coronen els Campions Nacionals. Els campions individuals en homes, dones i junior es classificaran de forma directa per participar al Masters Mundial, el prestigiós i degà Winmau World Masters 2018 i també per a participar per al Play-off classificatori per al Campionat del Món 2018, el Lakeside World Professional Darts Championship.

Una de les novetats per aquesta edició és la convocatòria del Campionat Nacional en categoria Junior (menys de 18 anys), una categoria que havia quedat aparcada per manca d’esportistes i que aquesta edició s’ha tornat a recuperar. Les competicions es regeixen en matèria competitiva i disciplinària, com la World Darts Federation (WDF), de la qual la FCD n’és membre des del setembre de 2011, i sota el Reglament General de Competicions de la Federació Catalana de Dards.

Un any més es donaran cita els millors esportistes, una molt bona oportunitat per parlar d’aquest esport que s’ha fet molt popular els darrers anys.