.

.

TOTS 21

El guardó i el Reserva de Miró

Vermuts Miró suma un altre gran reconeixement per l’alta qualitat dels seus productes. El vermut reusenc ha estat guardonat amb el prestigiós segell de qualitat International Taste & Quality Institut, més conegut com a iTQi, de Brussel.les.

Aquesta institució ha atorgat al Vermut Miró Reserva el “Premi Internacional al Sabor Superior 2021” (Superior Taste Award 2021), un reconeixement mundial avalat per l’organització líder dedicada a promoure i reconèixer productes de sabor superior.

El Superior Taste Award (Premi al Sabor Superior) és un premi atorgat anualment per l’International Taste & Quality Institute (iTQi), ubicat a Brussel·les, Bèlgica, el qual reconeix aliments i begudes d’excel·lent gust i qualitat. El premi és utilitzat com punt de referència pels directors de qualitat de les empreses, i com unamagnífica eina per als departaments de vendes, comunicació i màrqueting. A més, entre el sector és considerat com la “Guia Michelin” dels productes alimentaris.

Vermuts Miró revalida el premi obtingut a edicions anteriors, amb dues estrelles d’or, equivalent a un producte amb un gust excel·lent, validades per un jurat format per líders d’opinió, xefs i sommeliers de diferents restaurants amb estrelles Michelin. Una nodrida representació d’experts entesos en la matèria i amb un paladar professional.

El procés de selecció, consisteix en una anàlisi sensorial a cegues amb productes procedents de més de 120 països de tot el món, on són avaluats per la seva qualitat organolèptica, seguint un rigorós enfoc sistemàtic basat en els criteris d’anàlisi, on els criteris d’olfacte, aparença, gust, textura i sensació final són rigorosament valorats i puntuats segons l’esperat d’un producte de consum de la seva categoria existint una estrica avaluació per reflectir la qualitat hedònica general.

Vermuts Miró  ha assegurat que ‘és un orgull’ que un jurat tan exigent hagi descrit com a excel·lent el Vermut Miró Reserva, elaborat artesanalment, segons fórmula tradicional de l’autèntic vermut de Reus. Una formula transmesa de generació en generació, combinant l’efecte en el temps de maduració del vermut en fusta i la qualitat dels botànics que s’utilitzen, amb una recepta única amb gran varietat d’herbes aromàtiques i plantes alpines i mediterrànies.

Helder Moya