.

.

TOTS 21

Saja abandonarà el Nàstic. Foto: Nàstic

Saja abandonarà el Nàstic. Foto: Nàstic

El porter argentí deixarà de ser jugador del Nàstic. Serà la primera baixa del mercat d’hivern en una operació sortida que té diversos noms en el punt de mira. Rharsalla també veurà rescindit el seu contracte en els propers dies, mentre que Stephane Emaná i Maloku sortiran cedits.

El que era un secret a veus ja s’ha confirmat. La recuperació de Manolo Reina feia que el Nàstic disposés de tres porters d’alt nivell. Un extrem que ni el cos tècnic ni la secretaria tècnica volien. La tria era entre Dimitrievski i Saja. Finalment, el club ha decidit apostar per la joventut i progressió Dimitrievski.

Així ho ha confirmat el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, al programa Ona Esportiva Tarragona d’Onda Cero Tarragona. “Saja no seguirà al Nàstic. En els propers dies es buscarà una solució. Però era una opció que ja es contemplava en el seu contracte quan va arribar a l’estiu”. El porter argentí ha disputat un total de 10 partits, encaixant 13 gols, però amb actuacions destacades.

Saja no serà de llarg la darrera baixa. Rharsalla també sortirà de l’equip, havent de rescindir el contracte després del cas d’indisciplina i de no haver donat el nivell esperat.

També hi haurà cessions
Amb la inminent arribada d’un davanter, qui té molts números de marxar cedit en aquest mercat d’hivern en busca de minuts és el petit dels Emaná. Stephane, amb poc protagonisme, marxarà cedit a un equip de Segona Divisió B. El mateix destí que l’extrem Elvir Maloku, qui tant sols ha disputat 71 minuts en lliga.

En els propers dies també es desvetllarà el futur d’altres jugadors que podrien causar baixa com Lopo, Iago Bouzón, Zahibo, Boiro i José Carlos.

Joan Castell