TOTS 21

L’Hotel d’Entitats deixarà els accessoris necessaris als infants que no els tinguin. Foto: Ajuntament

La regidoria de Cultura i Festes, encapçalada per Teresa Ferré, ha fet una crida per animar els infants des dels zero anys a participar en el tradicional seguici de la Festa Major Petita de Roda de Berà vestits de pagesets i pagesetes.

Aquest és l’acte principal de la festa petita rodenca que se celebra cada any el segon cap de setmana d’octubre – en aquesta ocasió, 9 i 10-, un esdeveniment tradicional que els últims anys havia vist incrementat el número de nens i nenes participants, però que l’any passat, degut a la Covid-19, es va reduir.

En aquesta ocasió el seguici estarà animat pel grup Joglars de la Bota amb la presència d’un pagès gegant. Després de la missa solemne a la parròquia de Sant Bartomeu, moment en què es beneiran els fruits de la terra portats pels més petits, el grup oferirà un espectacle de malabars a la plaça de la Sardana.

Els pares i mares dels infants que estiguin interessats en participar-hi a la festivitat han de dirigir-se a l’Hotel d’Entitats per inscriure’s o bé trucar al telèfon 977 657 712.

L’Ajuntament deixarà els accessoris del vestit de pageset o pageseta a aquells infants que no en tinguin, per tal que aquest aspecte no sigui un impediment per a les famílies que desitgin enguany formar part d’aquesta tradició.

Tots els nens i nenes rebran, a més, un obsequi per participar-hi.

Redacció