.

.

TOTS 21

Aquest divendres 21 d’octubre, el Teatre Auditori Casal Riudomenc acollirà un acte de reconeixement als valors esportius de les entitats, clubs i esportistes de Riudoms. L’acte vol homenatjar als riudomencs i a les riudomenques que dediquen part del seu dia a dia a la pràctica esportiva d’alt nivell i comptarà amb dues històries d’esforç i superació on l’esport ha estat clau per fer front a greus problemes de salut.

Durant l’acte es podrà escoltar l’exemple de valentia del corredor riudomenc de ‘trial running’, Josep Vidal, diagnosticat amb esclerosi múltiple, que ens explicarà com l’esport ha canviat la seva vida i la repercussió que córrer ha tingut vers la malaltia que pateix. També hi serà el paratriatleta internacional José Luis García Serrano, ‘Jota’, que va perdre la vista de forma paulatina als 28 anys, al mateix temps que descobria la triatló i s’iniciava en el món d’aquest esport. La constància i l’entrenament professional li van permetre assolir un setè lloc en els Jocs Paralímpics de Tokio i actualment ja s’està preparant pels Jocs de París, que es celebraran l’any 2024.

L’acte tindrà lloc a les 19:30, al Teatre Auditori Casal Riudomenc. L’accés és lliure i gratuït per a tots els assistents.

Redacció