.

.

TOTS 21

El Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, ha visitat aquest divendres el municipi de Riudecanyes en representació del govern català per donar tot el seu suport arran dels fets al voltant de l’antic restaurant de la urbanització Mar de Riudecanyes i la presència en aquest indret de diversos terroristes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

El Conseller Rull ha explicat les dades que tenen sobre els fets i com treballen actualment, des de l’administració i els cossos policials, per avançar en la investigació. La trobada s’ha fet a l’ajuntament i han rebut al Conseller tots els regidors del consistori, el Jutge de Pau i la presidenta de l’Associació de Veïns Mar de Riudecanyes. Fetes les explicacions, Josep Rull ha signat al llibre de visites de l’ajuntament i posteriorment s’ha fet una visita al solar de l’antic restaurant.

La propera setmana, com ha avançat el Conseller Josep Rull, hi haurà a Riudecanyes una reunió amb les comandaments dels Mossos d’Esquadra.