.

.

TOTS 21

L’alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana han visitat aquest matí les instal·lacions dels voluntaris de Protecció Civil . Foto: Cedida

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acompanyat del conseller de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Manel Castaño, han visitat aquest matí les instal·lacions dels voluntaris de Protecció Civil per agrair la tasca que estan desenvolupant a la ciutat, però en especial durant l’entrada en vigor de l’estat d’alarma pel coronavirus.

Ricomà ha manifestat que “són persones clau aquests dies on la major part de la població està confinada a casa. Ells són, en molts casos, l’enllaç entre l’Ajuntament i els serveis essencials o les entitats que treballen a minimitzar els contagis de la pandèmia”. I ha afegit: “Però encara tindran un paper més predominant quan s’iniciï el desconfinament”.

L’alcalde ha repassat amb els voluntaris de Protecció Civil ha signat al llibre d’honor de l’entitat i ha repassat les tasques diàries que fan, com són el repartiment de material de seguretat com guants, mascaretes i guants hidroalcohòlics i suport amb la megafonia dels vehicles en fer arribar els missatges perquè la ciutadania mantingui el confinament com a millor prevenció per evitar el contagi de la Covid-19.

“Els voluntaris de Protecció Civil fan una tasca fonamental que és la de traslladar a la població els missatges que ens ajuden a protegir-nos de la malaltia i preservar la seguretat dels treballadors essencials, però també posen en contacte l’Ajuntament amb entitats que estan al servei de la població. Com a alcalde estic orgullós dels nostres voluntaris”.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona col·labora amb l’Ajuntament de Tarragona i la resta d’administracions donant resposta davant de situacions de risc col·lectiu, calamitat pública o catàstrofe extraordinària en les quals la seguretat i la vida de les persones poden estar en situació de perill.