.

.

TOTS 21

Gran Reserva és el nou espectacle de la companyia i estarà embolcallat de l’humor, el gamberrisme, la màgia i la música d’aquests pallassos multiinstrumentistes. Foto: Pep Gol

La nova temporada teatral del Morell arrenca, aquest dissabte, amb una vella coneguda: la companyia Rhum&Cia. Els seus membres seran els encarregats de trencar el gel i d’iniciar una programació molt especial, pel context de pandèmia en què ens trobem. Gran Reserva és el nou espectacle de la companyia i estarà embolcallat de l’humor, el gamberrisme, la màgia i la música d’aquests pallassos multiinstrumentistes, tot amanit amb grans dosis de tendresa i emoció. Un muntatge que es convertirà en una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic, on trobarem els millors moments de la trajectòria de la companyia i algun número nou.

La cita és dissabte 9 de gener a les set de la tarda, i l’espectacle està recomanat per a majors de 7 anys. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). A més enguany, i com a novetat, les entrades també es poden comprar online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 euros. Així mateix, els majors de 65 anys i els aturats tenen un descompte del 25% en totes les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides tenen un descompte del 50%.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

La temporada teatral, que ara comença, s’allargarà fins a l’1 de maig amb una desena d’espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música. I enmig de tot plegat, el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi, que arriba a la sisena edició i que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril.

Redacció