.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de l’Estadi Municipal de Reus.

L’Ajuntament de Reus, mitjançant l’empresa Municipal Reus Esport i Lleure SA que gestiona les instal·lacions esportives municipals, ha tancat un acord amb l’empresa Big Ten Football SL, propietària dels drets com a única franquícia de l’estat Espanyol per competir a la lliga Europea, perquè els Barcelona Dragons, l’equip que jugarà la lliga europea, situï la seva base d’operacions a la ciutat de Reus. D’aquest manera, Reus es converteix en seu de la lliga europea de futbol americà a l’Estat Espanyol.

Durant els mesos que durin els entrenaments i la competició, de l’abril a setembre de 2021, l’equip Barcelona Dragons jugarà cinc partits oficials a l’estadi municipal. En concret,  els partits de la lliga, que es juga a partit únic, que es veuran a Reus són:

Data Local Visitant Hora
19 juny Barcelona Dragons Stuttgart Skorpions 19.00
03 juliol Barcelona Dragons Hamburg Sea Devils 19.00
24 juliol Barcelona Dragons Berlin Thunders 19.00
07 agost Barcelona Dragons Ingolstadt Pretorians 19.00
28 agost Barcelona Dragons Frankfurt Galaxy 19.00

El  Regidor d’esports i Conseller delegat de RELLSA, Pep Cuerba, ha manifestat “la nostra satisfacció amb aquest acord. Un acord que impulsarà la referència de Reus en l’àmbit esportiu internacional, que recupera el pols a les accions i les propostes derivades del turisme esportiu i que suposarà un impuls a l’economia local i a la promoció de ciutat”.

Tanmateix, el regidor ha aprofitat l’avinentesa per a referir-se al Club Reus Imperials “gràcies al qual s’ha consolidat la ciutat de Reus en l’àmbit de la competició regular, i de ben segur, la proposta d’acollir la Lliga Europea referma aquesta realitat. Per tant, aprofito l’ocasió per agrair i reconèixer el treball de l’equip”.

Pep Cuerba també ha volgut agrair a l’empresa Big Ten Football SL i especialment al seu representant Bart Iaccarino, “que sigui coneixedor de la nostra ciutat, un fet determinant en l’acord que avui presentem”.

En les properes setmanes es tancaran els detalls pendents de l’acord, en especial, les possibles afectacions per motiu de la pandèmia de la COVID19, i  també es concretarà la data oficial de presentació de l’equip.

Redacció