.

.

TOTS 21

La regidoria de Promoció de Ciutat participa avui al primer Congrés Internacional del Vermut, mitjançant l’Agència Reus Promoció. El Congrés, organitzat per l’Institut del Vermut de Barcelona es celebra al Soho Hotel de Barcelona.

El Congrés pretén ser el primer acte de referència de caràcter acadèmic, professional i divulgatiu al sector dels vermuts i el seu objectiu és fer una posada en comú dels progressos, les investigacions i darreres tendències al sector del vermut.

Durant la jornada els assistents podran gaudir de de diferents ponències d’experts del Vermut d’arreu del món com ara Turí, Austràlia i Rio de la Plata i representants de les marques de Vermut de Reus com Yzaguirre i Miró. Per part de Reus Promoció, encarregats d’obrir el congrés i convidats especials, es presentarà la ponència “Reus Capital del Vermut”, i se li donarà presència i possibilitat de degustar les 8 marques de vermut que formen part del Vermut de Reus: Miró, Yzagirre, Iris, Rofes, Cori, Fot-li, Olave i Or del Camp.

El Congrés comença a les 9 del matí i finalitzarà a les 18 h i vol ser el primer de moltes edicions.

Més informació a: www.institutodelvermut.es/congreso

Redacció