.

.

TOTS 21

 

 

GALERIA D’IMATGES AL FINAL DE LA NOTÍCIA

Els quatre ocupants d’un cotxe que havia quedat varat a l’avinguda Diputació a l’alçada de Vilafortuny (Cambrils) van haver de ser rescatats la passada matinada pels Bombers. La via havia quedat anegada d’aigua degut a les onades de més de tres metres que han colpit el litoral de la Costa Daurada en un temporal de mar que també ha provocat estralls en els passejos marítims, en especial el de la Pineda (Salou).

Desallotjats veïns del carrer Falconera de Salou

A banda del rescat del cotxe, des del dissabte i fins les 11 del matí d’avui els Bombers han rebut 6 avisos més relacionats amb la llevantada. En una d’aquestes sortides han hagut de desallotjar preventivament alguns veïns del carrer Falconera de Salou fins que acabés el temporal, perquè les ones havien causat desperfectes en els tancaments exteriors dels seus habitatges.

Alguns carrers propers al litoral es van inundar completament, i a última hora de la tarda d’avui encara hi ha zones empantanegades, com ara la majoria de vies perpendiculars a la costa al barri de la Salut de Salou i a Vilafortuny. A hores d’ara alguns trams dels carrers paral·lels al mar, com ara l’avinguda Diputació, estan plens de fang i de restes vegetals.

El passeig de la platja de la Pineda, destrossat

Les onades han provocat molts estralls al passeig de la platja de la Pineda, on es podien veure cables aixecats, canonades destrossades, rajoles arrancades i trossos de formigó mossegats. A banda de les destrosses, la major part del seu recorregut està colgat per fang, pedres i restes vegetals arrossegades pel temporal d’ahir. Els passejants que s’han acostat aquesta tarda a la zona observaven amb sorpresa els efectes de la mala mar.

Desperfectes i acumulació de fang a Torredembarra i Altafulla

Els ajuntaments de Torredembarra i d’Altafulla han publicat imatges de l’acumulació de fang a les façanes marítimes dels municipis. En les fotos es poden veure els efectes de les onades en alguns establiments i equipaments d’aquestes localitats, com ara terrasses inundades i porteries de futbol platja desencaixades.

El passeig marítim de Miami Platja, inundat

En una imatge penjada a Twitter per l’usuari @EstadoCharnego que s’adjunta a sota d’aquesta notícia es pot veure el passeig marítim de Miami Platja completament inundat. L’aigua cobreix la part de baix del vaixell de fusta d’un parc infantil, cosa que provoca l’efecte visual que el vaixell està surant a sobre del mar.