.

Manu Barreiro, en una acció del partit. Foto: El Comercio

El Nàstic ha caigut sense pal·liatius al Molinón davant l’Sporting per 2-0 i encadena dues derrotes consecutives. Un gol en cada part han acabat amb les expectatives grana. No hi ha hagut opció de treure punts en un camp on els locals estan intractables. Santos ha estat un maldecp per als grana.

Al darrer minut de la primera parte, l’Sporting s’avançava en el marcador gràcies a un remat justament de Michael Santos de vaselina des del centre de l’àrea i per tot l’escaire esquerre. Rubén García marcaria el 2-0 al minut 64 amb un remat des de l’esquerra molt a prop del centre de la porteria.

Arrencava amb força l’Sporting, amb un xut al primer minut que aturaria Dimitrievski, al que seguirien dos intents més al minut 6, Santos, amb un xut que fregaria el pal, i quatre minuts després, amb el mateix Santos de protagonista. Mostrava les seves intencions l’Sporting, no seria gens fàcil avui treure punts del Molinón.

Suzuki i Barreiro es carregaven molt aviat amb targetes grogues (minuts 18 i 19), fet que condicionaria el seu joc, i només cinc minuts després, Juan Muñiz se sumava al club. Al minut 27, bona pilota filtrada per Muñiz a Álvaro, però el porter local, Mariño, aconseguia avortar la jugada. El primer xut grana entre pals arribaria al minut 39. Ho intentaria Mikel Mesa i aturaria Mariño.

Al 57, Manu Barreireo tenia opció de fer l’empat a centrada de Kakabadze. Mariño evitava el gol, però seria Santos qui en la segona part portaria el pànic a la porteria del Nàstic. Rodri forçaria els canvis, entre els quals la marxa de Manu Barreiro, però no hi hauria opcions ni per marcar el gol que hagués fet entrar els grana al partit.

Alineacions:

Sporting de Gijón: Mariño, Montoro, Álex Pérez, Barba, Canella, Carmona, Bergantiños, Sergio, Jony (Isma López, min. 74), Castro (Rubén García, min. 61) i Santos (Viguera, min. 80).

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Molina, Suzuki, Abraham, Matilla, Gaztañaga, Muñiz (Pérdomo, min. 56), Mikel Mesa (Javi Márquez, min. 71), Álvaro i Barreiro (Dumitru, min. 73).

Gols: 1-0, Michael Santos, 46′. 2-0, Rubén García, 64′.

Àrbitre: Ais Reig, col·legi valencià. Grogues a Suzuki, Barreiro, Juan Muñiz i Xavi Molina.

Estadi: El Molinón, 21.206 espectadors.