TARRAGONA 21

Façana de l’ajuntament de Torredembarra.

El proper 30 de setembre finalitza el termini de presentació de treballs per al XXXI Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, que organitza l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura i amb el patrocini de Repsol i que inclou dues categories, una de comunicació local i l’altra de periodisme turístic:

Comunicació local

Temàtica: Torredembarra o el Baix Gaià (sempre que Torredembarra hi surti suficientment referenciada) en qualsevol dels seus aspectes: històric, econòmic, social, cultural, turístic, patrimonial, etc.

Dotació: 2.000 €

Periodisme turístic

Temàtica: Turisme en qualsevol dels seus àmbits. S’admeten treballs relatius a qualsevol indret del món.

Dotació: 6.000 €

L’Ajuntament encarregarà un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra al guanyador/a per ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

Participació: poden concórrer articles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a la premsa diària, periòdica o especialitzada, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, entre l’1 de setembre de 2017 i el 31 d’agost de 2018. Els treballs es poden entregar per correu electrònic premis@torredembarra.cat o a l’Ajuntament de Torredembarra (plaça del Castell, 8. 43830 Torredembarra).

Igualment, entre el 15 i el 17 d’octubre finalitzen els terminis per a la presentació de treballs per a la convocatòria dels Premis Cultura Vila de Torredembarra corresponents enguany als guardons d’arts plàstiques.

XVIII Premi Pere Romeu de Pintura

Tema lliure. Data límit de presentació: 15 d’octubre de 2018. Dotació: 1.000 €.

Patrocina: Centaño espectacles.

Amb motiu de les obres a l’edifici del Casal Municipal, els treballs s’han de lliurar a les dependències provisionals de la regidoria de Cultura al mateix Ajuntament: plaça del Castell, 8, 43830 Torredembarra

XVIII Premi Pere Romeu de Fotografia

Modalitat: arxius digitals. Temàtica: Acció Social (les fotografies hauran d’abordar temes vinculats a actuacions de l’àmbit social: l’exclusió social, la vulneració dels drets humans, les poblacions de refugiades o immigrants, l’acollida i integració social, la cooperació internacional, els col·lectius exclosos, la dinamització comunitària o el treball d’inclusió). Data límit de presentació: 15 d’octubre de 2018. Dotació: 500 €.

Patrocina: Regidoria d’Acció Social. Les imatges s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça premifoto@torredembarra.cat

VIII Premi d’Arts Plàstiques Josep Pujol i Montané d’Escultura

Tema lliure. Data límit de presentació: 15 d’octubre de 2018. Dotació: 1.000 €.

Patrocina: Regidoria de Turisme.

Amb motiu de les obres a l’edifici del Casal Municipal, els treballs s’han de lliurar a les dependències provisionals de la regidoria de Cultura al mateix Ajuntament: plaça del Castell, 8, 43830 Torredembarra.

V Premi Internacional de Gravat Xilogràfic ‘La Torre de l’Encenall’

Tema lliure. Tècnica: xilografia. Data límit de presentació: 17 d’octubre de 2018.

El premi té tres modalitats:

  • Premi de gravat infantil (fins a  12 anys)
  • Premi de gravat juvenil (de 13 a 17 anys)
  • Premi de gravat per adults

Un únic Premi per modalitat.

  • Categoria infantil i juvenil: 200 € en material per gravar i un diploma.
  • Categoria adults: 1.500 € i un diploma.

Cal lliurar els treballs a l’Arxiu Municipal, plaça del Castell, 8, 43830 Torredembarra. Patrocina: Arxiu Municipal de Torredembarra.