TOTS 21

Imatge de l’equip humà de la ràdio. Foto: Ajuntament

Ràdio Cambrils inicia aquest dilluns 20 de setembre la temporada radiofònica 2021-22 amb diverses novetats respecte la temporada anterior i sis programes nous de producció pròpia. Un any més, Ràdio Cambrils supera àmpliament la trentena de col·laboradors, consolidant el seu model d’emissora pública que es basa en la participació ciutadana i en oferir un altaveu a les persones amb ganes d’aportar el seu granet de sorra per fer-la créixer.

Un dels nous programes és ‘Galàxia esportiva’, un espai d’esports conduït pel periodista de l’emissora Gerard Amigó, que s’emetrà tots els dilluns al vespre. A ‘Galàxia esportiva’ es repassarà tota l’actualitat dels equips de Cambrils i també comptarà amb entrevistes en profunditat a entrenadors, jugadors i directius.

Com és habitual, alguns programes de col·laboradors abandonen la graella per raons personals o professionals dels seus conductors, però són substituïts per nous projectes, la majoria dels quals amb persones de Cambrils al capdavant.

En aquest sentit, Ràdio Cambrils estrenarà els programes: ‘Escola de Vida’, sobre educació, família i món, dirigit per Lorena Salvador; ‘Viure sense edat’, sobre la salut i bellesa, dirigit per Maria Pimentel ‘Iska’; ‘Passem pàgina’, sobre literatura, dirigit per Andreu Dalmau i Oriol Castro; ‘Amunt el periscopi’, sobre actualitat en clau humorística, dirigit per Alberto Marina, Sebas Nebas i Xavier Fernández; i ‘Els arxius secrets del Dr. Orloff’, sobre sèries i pel·lícules, dirigit per Taisán Kao. Tots aquests espais es gravaran a Ràdio Cambrils i tindran una periodicitat quinzenal.

A aquests sis nous programes de producció pròpia, cal sumar-ne d’altres que també s’emetran tot i que són produccions externes. Es tracta de ‘The private sessions’, una sessió de música electrònica a càrrec de Jordi Cros, que s’emetrà diàriament a les 23 hores; ‘Aiguabarreig’, un programa musical a càrrec de Josuè Ytxart; ‘Un programa infame’, un espai d’humor de Joan Pol Alcaraz; i ‘Atreveix-te a entendre’, un programa produït per l’emissora reusenca La nova ràdio, que anirà a càrrec de H2O, l’històric col·lectiu del Camp de Tarragona que defensa els drets LGTBIQ+.

La graella es completa amb els serveis informatius de Ràdio Cambrils (el butlletí matinal, l’informatiu diari i el resum informatiu del cap de setmana), el magazine ‘El món de Cambrils’, que és el programa més escoltat de l’emissora, i els programes de producció pròpia que continuen un any més: ‘Ones de ciència’, amb Lydia Gil i Núria Ruiz; ‘Vinassos’, amb Joan Carrión; ‘Codi 60’, amb Francisco Sopésens; ‘Una hora de cultura’, amb Víctor Navarro i Beatriz Pérez; ‘Sal i pebre’, amb Berta Escoda i Guille Mena; ‘Cambrils balla’, amb DJ Parri; i ‘El vol de les papallones’, conduït per una representació de l’entitat Papallones de Cambrils.

Els programes es podran escoltar en directe però també es podran recuperar en format podcast a la pàgina web radiocambrils.cat, on també es pot trobar penjada la nova programació de l’emissora.

Redacció