.

Captura de pantalla del gol de Pedro que el col·legiat no ha vist. Foto: Cedida

El Nàstic ha vist avui trencar-se la seva dinàmica positiva al Nou Estadi Costa Daurada i ha perdut 0-1 contra el Sabadell en un derbi protagonitzat per l’actuació arbitral.

Després que el conjunt visitant s’avancés en el marcador al minut 11’ amb un gol de Pau Víctor, al minut 60’, el col·legiat Jorge Díaz Escudero no ha vist un gol clar de Pablo. El davanter del Nàstic ha rematat sol dins de l’àrea i la pilota ha topat amb el travesser abans d’entrar a la porteria. L’àrbitre, però, no ho ha vist així i no ha xiulat el gol.

La primera part ha estat dominada pel conjunt sabadellenc, que ha marcat el ritme del joc i ha aconseguit avançar-se en el marcador en la primera ocasió que ha tingut entre els tres pals. Una centrada lateral per l’esquerra ha arribat a les cames de Pau Víctor, que ha rematat entre els dos centrals i ha col·locat l’esfèrica al fons de la xarxa (0-1).

Els granes han estat força tímids durant els primers 45 minuts i, tot i que han tingut alguna ocasió de gol, com una falta que ha xutat Aarón Rey al minut 30, no han obtingut cap resultat.

La segona part ha començat millor per als granes, que han tingut una ocasió de gol només començar amb un cop de cap de Guillermo a la sortida d’un corner, que ha marxat fora.

Pocs minuts després, el Nàstic ha tingut l’empat a tocar. Una errada d’un defensor del Sabadell ha acabat amb la pilota als peus d’Aarón Rey dins de l’àrea rival. El gallec ha rematat amb potència, però Sergi Puig ha aconseguit aturar la pilota. La jugada no s’ha acabat aquí. La centrada posterior de Simón ha acabat amb una munió de cames i amb la pilota sense entrar a la xarxa.

Les ocasions dels granes han continuat. Al minut 54’ Aarón Rey l’ha tornat a tenir amb un xut ras que no ha acabat entre els tres pals per molt poc. Els jugadors del Nàstic han reclamat penal.

Sis minuts després ha arribat el gol de Pablo que el col·legiat no ha vist A partir d’aleshores, el Nàstic ha anat completament a l’atac, buscant l’empat una vegada i una altra, però sense èxit. Al minut 79’ un remat de Josema dins de l’àrea que no ha volgut entrar, al 82’ unes mans a l’àrea del Sabadell que el col·legiat tampoc no ha vist i tot seguit un xut al pal de Joan Oriol que s’ha quedat en intent.

Durant els quatre minuts d’afegit, els de Raül Agné no han parat de provar sort, però, finalment, no han pogut empatar en el marcador.

En finalitzar el partit, l’àrbitre ha sortit del camp entre els xiulets de l’afició local, que s’ha mostrat indignada amb el paper del col·legiat.

Fitxa tècnica
Alineacions
Nàstic: Manu Garcia, Tirlea (Marc Álvarez, 86’), Quintanilla, Josema, Joan Oriol, Aarón Rey (Bonilla, 74’), Gorostidi (Robert Simón, 46’), Montalvo (Montes Arce, 72’), Andy Escudero (Pedro, 46’), Pablo, Guillermo

Sabadell: Sergi Puig, Marc Vargas (Alberto Fernández, 65’), Guillem Molina, César Morgado, Jaunmi Carrión, Joanet (Pelayo, 65’), Altimira (Pau Resta, 82’), Àlex Sala, David Astals, Moha Keita (Sergi Garcia, 65’), Pau Víctor (Delgado, 74’).

Gols: 0-1, Pau Víctor (11’)

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Col·legi murcià)

Targetes: Per part del Nàstic: Pedro (68’), Joan Oriol (78’), Josema (92’); per part del Sabadell: Moha Keita (37’), Vargas (57’), Guillem Molina (79’), Alex Sala (80’), Carrión (82’).

Partit corresponent a la jornada 14 de Primera Federació disputat al Nou Estadi Costa Daurada.