.

Els tarragonins han caigut a Mollet. Foto: Eduard Hernando

L’Ibersol CBT s’ha vist superat clarament pel CB Mollet, un equip que ha demostrat tenir les idees molt clares, que s’ha trobat amb molt d’encert de cara a cistella i que ha plantejat una defensa que ha superat completament els esquemes dels blaus. Els tarragonins no han sabut competir un partit que s’ha complicat des del primer minut. Dani Tugores ha estat el millor jugador de l’Ibersol CBT, amb 17 punts, 3 rebots i 20 de valoració.

Ja des de l’inici del partit el domini era local, amb transicions ràpides que trobaven cistella amb facilitat. En dos minuts, el marcador reflexava un 11 a 3 que deixava estèril el triple de Pape Mbaye. Els blaus es mostraven desconcentrats en defensa, no com la del CB Mollet, atenta per robar i per dominar el rebot. David Fernández trencava la ratxa negativa anotadora (17 – 5), però la diferència en l’actitud dels dos equips era notòria. Els locals es trobaven amb una efectivitat elevada, que l’equip de Berni no sabia frenar (23 – 10). A nivell ofensiu, l’Ibersol CBT tampoc sabia atacar contra una defensa molt activa que llegia a la perfecció les intencions dels blaus. El marcador reflexava un clar 27 a 12 pels locals al final del primer quart.

Un 2+1 de Tugores obria els següents deu minuts, i un 0 a 4 obra de Güixens i Barberà donava una altra cara als blaus (30 – 19). Ràpidament el CB Mollet es reorganitzava per tornar a ser l’equip del primer quart, el que deixava sense idees a l’atac de l’Ibersol CBT i el que atacava amb molta contundència. Els tarragonins transmetien nerviosisme i incapacitat de reacció (50 – 26) i estaven faltats d’un líder que dirgís l’equip. L’equip de Berni no trobava solucions i marxava al descans 23 punts per sota (52 – 29).

L’Ibersol CBT tornava més entonat de vestidors, amb un Tugores disposat a posar-se l’equip a l’esquena. Cinc punts consecutius del mallorquí i una pilota robada portaven la diferència als 20 punts, però els blaus seguien abusant d’un tir de tres en el que no trobaven encert. Berni Álvarez movia la banqueta intentant trobar la tecla que fes canviar el seu equip, però la intensitat del Mollet era massa elevada. Al final del quart els blaus reaccionaven tímidament quant a actitud, però no pel que fa al resultat, que seguia sent favorable als locals per 20 punts (63 – 43).

En el darrer quart, la tònica del partit ha estat la mateixa. El Mollet no ha afluixat i els blaus han seguit cometent errors que mai han deixat que s’apropessin perillosament en el marcador. Amb el partit decidit, l’Ibersol CBT ha aconseguit reduir la diferència als 12 punts (77 – 65).