.

Les noies del Tarragona es van desplaçar al camp del CEU amb 15 efectius escassos.

Primera derrota de l’equip de les Voltors en aquesta lliga. Les noies del Tarragona es van desplaçar al camp del CEU amb 15 efectius escassos.

A causa de la falta de primeres línies i aplicant la normativa, van sortir al camp 14 jugadores per fer front a un CEU molt organitzat. Es començà amb melés pactades per evitar lesions en les primeres línies. Les locals van imposar el seu ritme fent valer la superioritat numèrica i la força de la davantera, arribant al descans amb un parcial de 17-12.

La segona meitat es presentà amb un joc similar de les amfitriones. Les noies del Tarragona van sofrir les reptides envestides de les davanteres del CEU i tot i així van saber mantenir el tipus, fins que en el minut 25 una lesió les deixà amb 13 efectius. Aquesta desfavorable situació que les locals aprofitaren, les portà a assajar dues vegades, aconseguint un parcial de 17-15 i portant el marcador a 34-27, fent caure a un Tarragona per primera vegada, un Tarragona que es va deixar la pell en el camp.