.

.

TOTS 21

El partit es jugarà al Pavelló Joana Ballart dissabte 30 a les 18.00. Foto: CBT

Setmana de derbi per l’ Ibersol CBT, que jugarà aquest cap de setmana al Joana Ballart en la cinquena jornada de  la Lliga EBA C-1 visitant al CB Valls. Després d’una victòria molt treballada la setmana anterior davant de la UE Horta, els de Berni Álvarez sortiran a per totes en aquest derbi per sumar una victòria lluny del Serrallo. L’equip afronta el partit amb moltes ganes després de la victòria de la setmana passada i de la tornada de Victor Vinós, però l’equip té el dubte d’Orion Outerbridge que segueix amb molèsties.

“Partit bonic per jugar, un derbi sempre és especial. Haurem de fer les coses molt bé durant tot el partit per poder competir i tenir opcions de guanyar.”, comenta Álvarez. Pel que fa al rival, el tècnic tarragoní afirma que «venen de fer un molt bon partit la setmana passada davant del SESE. El Valls és un equip molt perillós en transició i haurem de tenir especial atenció en Vinícius que està fent un inici de temporada molt bo. També Besora que pot anotar fàcilment des de l’exterior i a Sergi Domènech”, explica sobre el CB Valls.

El CB Valls- Ibersol CBT correspon a la cinquena jornada de la Lliga EBA C-1  i es jugarà al Pavelló Joana Ballart dissabte 30 a les 18.00

Redacció