.

.

TOTS 21

Una cursa de nova creació per la zona del Pont del Diable donarà el tret de sortida el 20 de març al nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2022, conformat per sis proves i que enguany incorpora molts canvis, tant pel que fa a les curses com en el seu reglament.

El Circuit començarà amb la cursa de nova creació Trail Pont del Diable, organitzada conjuntament pel Club Excursionista Trail Tarraco i la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau. L’esdeveniment esportiu, que es durà a terme el dia 20 de març i tindrà sortida i arribada al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, ja ha obert les inscripcions i els corredors més matiners ja s’hi han inscrit.

La resta de curses que conformen el circuit són: Un Tomb pel Montsant (24 d’abril) que obrirà inscripcions el proper dia 10 de gener; el Trail Alforja (8 de maig); la Vilaverd Skyrace una nova incorporació que es farà el 12 de juny; la Cursa de Muntanya de la Vila de Falset, com cada any l’11 de setembre; i finalment la Cursa de Muntanya de Tivissa, el dia 9 d’octubre, que tancarà el Circuit.

Tots el participants que completin les sis proves que composen el Circuit Camp de Tarragona 2022 tindran un premi especial.

S’espera que després de la pandèmia el circuit tingui una bona acollida entre tots els corredors i pugui desenvolupar-se sense restriccions i amb normalitat.

El Circuit és present a les xarxes socials: tant a Instagram (@circuitcamptgn) com a Facebook (facebook.com/circuitcamptgn) i també compta amb una adreça de correu electrònic (circuitcamptgn@gmail.com) i pàgina web (http://www.circuitcamptgn.cat) per a  qualsevol dubte i/o consulta.

Redacció