TARRAGONA 21

L’ajuntament de la Selva del Camp va mostrar dimecres passat la seva procupació davant l’increment de casos detectats de coronavirus a la població. En un comunicat va precisar que «els tests PCR que els responsables sanitaris de l’Àrea Bàsica de Salut han realitzat els darrers dies en seguiment de la pandèmia de la Covid-19 han detectat un nou increment de casos positius a la Selva.»

Si a finals de la setmana passada «donàvem a conèixer les dades d’un brot originat en un entorn familiar que afectava 9 persones, les proves fetes durant el cap de setmana i dilluns han fet incrementar els casos positius fins a un total de 27 malalts. Concretament, 15 d’aquests van detectar-se en els tests realitzats durant el divendres i dissabte i 3 més en les proves fetes el dilluns».

Els vincles d’un d’aquests positius amb la residència El Vilar ha obligat també a realitzar tests PCR a tots els avis i àvies residents. «Sortosament, en la totalitat dels casos la prova ha resultat negativa i es resta a l’espera de poder disposar també dels resultats de les proves fetes a la totalitat dels treballadors».

Aquests 27 casos «situen el poble en la seva xifra més alta de malalts per la Covid-19 des de l’inici de la pandèmia, fet que ens obliga a ser més curosos i responsables que mai. És imprescindible respectar al màxim les normes bàsiques de portar mascareta, rentar-nos les mans i mantenir les distàncies de seguretat. En cap cas podem fer reunions de més deu persones i es recomana no fer trobades de cap mena fora del grup de gent amb el que convivim», afirmen des del consistori.

Redacció