.

.

TOTS 21

Imatge d'una edició anterior del festival de música electrònica

Imatge d’una edició anterior del festival de música electrònica

La Canonja rep la seva Festa Major d’Hivern en honor a Sant Sebastià de la mà de la música electrònica. El proper dissabte 24 de gener, canongins i canongines tenen una cita al Poliesportiu de La Canonja per gaudir del Sebastival, un festival que amb els anys i els caps de cartell està aconseguint una bona reputació arreu de la demarcació tarragonina.

La d’enguany serà la cinquena edició del festival organitzat per l’Associació Canongina de Música Electrònica i Alternativa (ACMEA) en col·laboració amb la regidoria de joventut de l’Ajuntament de La Canonja.

En aquesta cinquena edició, que tornarà a oferir entrada gratuïta i servei de bar a preus populars, comptarà amb els dj’s PETDuo i Alexander Kowalski com a caps de cartell.

Caps de cartell de pes internacional

Dos pesos pesats al cartell del Sebastival. Per una banda PETDuo (Brasil), el duet musical més versàtil de la música electrònica, aterra a La Canonja el proper 24 de gener per oferir els millors bits del Rock, Hip Hop i EBM tenint sempre com a referent principal les seves arrels del Techno i Hard Techno més despietat i ambiciós.

El duet que també és matrimoni arrel de la seva connexió musical destaca també per la seva posada en escena, oferint un show polit sempre en rigorós directe amb l’ajuda de sis reproductors i dos taules de mescles.

Per altra banda, l’Alexander Kowalski serà l’altre Dj que aguantarà el tàndem del cartell. Productor de Techno i creador de live acts des del 1997, acumula un gran historial incloent 4 àlbums en solitari i un gran nombre de remix.

Els directes de Kowalski sempre estan tintats d’intensitat i fortes emocions. Després d’haver actuat arreu del món, arriba a La Canonja per punxar un Techno potent, amb notes harmòniques i ritmes profunds. Grans habilitats en viu que li han valgut títols de millor productor, millor actuació en viu i estar nominat dos vegades pel premi alemà ‘Dance Award”.

5 anys de Sebastival

Un lustre dóna per molt. Per celebrar el cinquè aniversari, els d’ACMEA i Joventut han fet que PETDuo i Alexander Kowalski visitin La Canonja. Abans de la música electrònica també hi haurà temps pel rock amb els concerts de ‘Korrupción-IVA’ i els ‘RSK’. Les portes del recinte s’obriran a partir de les 21.30 hores i els concerts s’iniciaran a partir de les 22 hores.