.

.

TOTS 21

L’exposició ‘Una cullerada d’art’ del fotògraf Pepo Argilaguet es podrà visitar per primera vegada a la sala d’exposicions del Molí de les Tres Eres de Cambrils a partir del dissabte 6 de febrer i fins el 6 de juny.

L’accés a la sala és lliure però cal recordar que l’aforament és limitat al 50%. L’horari d’obertura és els dissabtes d’11h a 14h i de 17h a 20h, i els diumenges i festius d’11h a 14h.

L’exposició, organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils, s’inclou dins de les programacions de la 4ª Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils i del Campus Extens de la URV a Cambrils.

L’exposició «Una cullerada d’art» és la fusió de dues propostes. Per una banda, la intervenció artística sobre un estri tan culinari com una cullera de fusta. La cullera és l’element distintiu de la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils i amb motiu de l’edició de 2020, 21 artistes de Cambrils van decorar aquest element aportant la seva creativitat a la Biennal.

Aquestes culleres es van poder veure conjuntament en una instal·lació artística al Centre Cultural de Cambrils durant la celebració de l’activitat Tallers Oberts el passat mes de desembre.

A la vegada, tots els artistes participants van ser immortalitzats per el fotògraf Pepo Argilaguet que va captar el resultat de cada intervenció en unes imatges que uneixen l’artista amb la seva obra i que a partir del 6 de febrer es podran veure al Molí de les Tres Eres.

Argilaguet és un fotògraf freelance que ha fixat recentment el seu estudi a Cambrils. Es defineix com a membre de la darrera generació formada entre ampliadores, paper sensible i aroma a químics. Quan encara revelar i positivar en blanc i negre, i tancar-se hores i hores en el laboratori formava part de la vida quotidiana del fotògraf.

Compagina el treball professional amb la fotografia d’autor i la de formador. Imparteix tallers de fotografia mentre prepara noves exposicions i projectes personals en el camp de la fotografia d’autor, a més d’impartir conferències sobre la Fotografia d’Autor en diferents Escoles d’Art del territori.

Des de l’any 1992 ha realitzat diverses exposicions fotogràfiques individuals a diverses sales del Camp de Tarragona i de Barcelona. També ha participat en mostres col·lectives, entre les que destaca una de les més recents a la 30º Edizione. Mostra Mercato d’Arte Moderna e Contemporanea de Padova (Itàlia).

Redacció