.

.

TOTS 21

Pau Pérez, tinent d'alcalde d'Econòmia i Hisenda de l'Ajuntament de Tarragona Foto:ReusDigital

Pau Pérez, tinent d’alcalde d’Econòmia i Hisenda de l’Ajuntament de Tarragona Foto:ReusDigital

El tinent d’alcalde d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Pérez, reconeix just abans de finalitzar la legislatura que la salut econòmica de l’Ajuntament és bona “estem en una situació molt millor i podem encarar el futur amb un full de ruta marcat pel pla d’ajustament i tindrem una millora important de recursos pel futur”.

Pau Pérez ha anunciat que s’intentarà ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana i una reposició d’efectius en altres llocs de les plantilles municipals “nosaltres no volem privatitzar àrees de l’ajuntament, ni externalitzar serveis”

Tot i això Pérez ha explicat que no s’han complert les expectatives de vendes de patrimoni que el consistori s’havia marcat per aquest darrer any “la venda de patrimoni dependrà de les inversions que vulgui fer el nou Ajuntament. El trasllat del personal de les oficines de la Rambla, la vertebració de la ciutat i la connexió amb Sant Salvador són prioritats que han de venir del consens i la participació de tots els grups que haurem de negociar. Es veurà més clar amb el pressupost del 2016” ha explicat el tinent d’Alcalde d’Hisenda.

La millora substancial dels organismes autònoms i les empreses municipals. Pau Pérez ha reconegut que hi ha alguns problemes econòmics a Empresa Municipal d’Aparcaments a causa de l’Aparcament Jaume I i per l’herència de la compra de Lubasa.

Cal destacar l’esforç de les dates en què s’aprova els números generals de l’Ajuntament per l’esforç fet segons ha explicat el mateix Perez.

Aquest pròxim dimecres a dos quarts de dotze l’Ajuntament de Tarragona ha convocat el darrer plenari de la legislatura que servirà de comiat pels regidors que no continuaran.

Pau Pérez ha confirmat que les obres del Mercat estan acabades i que ara toca negociar l’entrada amb els paradistes. El dia 18 s’obrirà el concurs per l’adjudicació del Supermercat del mateix Mercat central.