.

L'ex grana Xisco Hernández ara amb la samarreta del Balears. Foto: Guiem Sánchez

L’ex grana Xisco Hernández ara amb la samarreta del Balears. Foto: Guiem Sánchez

El CF Pobla no ha trobat el camí del gol i ha perdut davant l’Atlètic Balears per 1 a 0. El conjunt de Martín Posse ha tornat a zona de descens directe. La falta de gol ha condemnat al filial del Nàstic, tot i que ha comptat amb el debut de Polaco.

El gol de la victòria local ha arribat al minut 37, quan Chando ha superat Varo. La reacció del conjunt pobletà no ha obtingut el premi del gol i al final del partit els tres punts s’han quedat a Son Malferit.

En les files del conjunt de Palma ha intervingut el jugador  ex del Nàstic Xisco Hernández, qui ha disposat d’alguna ocasió per superar la porteria de Vicenç.

La Pobla ha sumat la vuitena jornada sense guanyar. Aquesta llarga ratxa negativa de resultats ha portat l’equip de Posse de nou a la zona de descens. El filial necessita, i amb urgència, reaccionar, si no vol caure en una crisi de resultats que el porti novament a Tercera Divisió. Queda temps per davant per capgirar la situació.

Fitxa

ATLÉTIC BALEARS: Vicenç, Esteban, Wiemann, Juanjo, David Prieto, Biel Guasp, Bruno (Carles, m. 77), Fullana, Xisco Hernánez, Chando (Quique, m. 46) i Rodri (Vich, m. 84)

CF POBLA: Varo, Marcelo (Márquez, m. 81), García, Denis, Polaco, Gabi (Vadillo, m. 67), Kike Tortosa (Vela, m. 67), Gil, Álvaro, Alfons i Nacho.

GOL: 1-0 m. 37, Chando.

ÀRBITRE: Abraham Domínguez Cervantes. Ha amonestat a Biel, Bruno i Xisco Hernández, de l’Atlètic Balears; a Gabi, Marcelo, Álvaro, Vadillo, Denis i Polaco, de la Pobla. Ha exulsat a Prieto, des locals, all minut 51 per dues grogues; a Kike, de la Pobla, al minut 89.