.

.

TOTS 21

Aficionats del Nàstic a Girona. Foto:Rafael Sierra

Aficionats del Nàstic a Girona. Foto:Rafael Sierra

La Federació de Penyes del Nàstic ja ha venut 225 entrades per acompanyar a l’equip aquest diumenge en el partit que els grana jugaran davant la SD Huesca a l’alcoraz. El ritme de venda d’entrades a particulars també ha augmentat i aproximadament uns 80 entarades s’han venut a gent que farà el desplaçament amb el seu propi cotxe.

Els bons resultats de l’equip ajuden a que l’afició grana que ja va anar de forma massiva al Nou Estadi l’última jornada amb la millor entrada de la temporada (10.227 espectadors).

L’afició grana ara també acompanyarà als de Vicente Moreno aquest cap de setmana i ja ha començat la febre per anar el pròxim 23 d’abril a Palamós a veure el partit que jugaran Llagostera i Nàstic.

La Federació de Penyes ha rebut trucades des de fa dues setmanes per reservar entrades per anar a Palamós. La Federació de Penyes tindrà 300 entrades pel partit davant del Llagostera en primera entrega amb el conveni signat amb AFEPE a un preu de 15euros.

La Federació de Penyes no ha reservat entrades entrades tot i haver rebut unes 200 peticions per fer aquestes reserves. El club en principi demanarà més entrades que no tindran el mateix preu signat amb les penyes.