.

.

TOTS 21

L’emissora municipal Ona La Torre (107.0 FM)

L’emissora municipal Ona La Torre (107.0 FM)

L’emissora municipal Ona La Torre (107.0 FM) ampliarà, a partir d’aquesta setmana, la difusió de la Borsa de treball, espai que recull una sèrie d’ofertes de treball actualitzades  per les tècniques del Servei de Dinamització Laboral de la Regidoria de Benestar Social. Setmanalment recullen algunes de les ofertes laborals de Torredembarra i de municipis del voltant disponibles a les oficines del carrer de la Muralla, 16.

Les tècniques de dinamització laboral aporten una mostra significativa de diferents sectors professionals i contemplen tanmateix ofertes amb acreditació de discapacitat.

Les càpsules les podeu escoltar tots els dimarts a les 10.30 h, en el marc del programa “Bon dia Torredembarra” – Magazín matinal d’Ona la Torre dedicat a l’actualitat local, comarcal i general, amb entrevistes, tertúlies, seccions, música i molt més que s’emet diàriament de 9 h a 11 h i en redifusió de 0 h a 2 h (matinades de dimarts a dissabte), i també de dilluns a divendres a les 15.05 h i a les 0 h.