.

.

TOTS 21

Imatge de família a la Capella de Sant Magí del Portal del Carro. Foto: Nàstic

Aquesta temporada el Gimnàstic de Tarragona ha repetit la tradicional doble ofrena abans d’iniciar la temporada regular. Els jugadors del primer equip, juntament amb el cos tècnic  i diferents membres del Consell d’Administració de la SAE van fer dimecres les tradicionals visites al Santuari del Loreto i a la Capella de Sant Magí del Portal del Carro.

La primera de les ofrenes s’ha fet a la Verge del Loreto després de la sessió d’entrenament que l’equip ha realitzat a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. Com cada any, el Padre Mario Buonanno ha rebut a l’expedició i ha desitjat una temporada plena de salut i d’èxits esportius. El tècnic Raül Agné, acompanyat dels capitans Joan Oriol, Javi Bonilla i Pol Domingo, ha encès el nou ciri del Nàstic que acompanyarà a l’equip aquesta temporada des de la muntanya del Llorito.

A la tarda, l’expedició s’ha desplaçat en l’autocar oficial fins a la Rambla Vella. Des d’allí s’ha iniciat l’itinerari cultural programat per la Part Alta de Tarragona fins arribar a la Capella de Sant Magí del Portal del Carro, que la setmana passada es va convertir en el centre neuràlgic de les celebracions de les festes a la ciutat.

Jugadors, tècnics i directius han estat rebuts per Joaquim Galià, president de la Confraria de Sant Magí; encarregat de donar la benvinguda i donar pas al Mossèn Joan Magí Ferré, que ha dirigit unes paraules als assistents, encoratjant-los a ser feliços i fer gols per tenir una temporada satisfactòria.

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha estat l’encarregat de fer els precs a Sant Magí, i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha participat en l’ofrena i ha explicat la història de Sant Magí a tots els assistents.

Redacció