Obertes les inscripcions per a la VI Marxa Castells del Baix Gaià del proper 29 de gener

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Marxa de Castells. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu d’una edició anterior de la Marxa dels Castells. Foto: Cedida

L’Ajuntament d’Altafulla ja ha obert el període d’inscripcions per participar en la sisena edició de la Marxa dels Castells del Baix Gaià. Enguany la cita tindrà lloc el proper 29 de gener de 2017 a partir de les 8:30h del matí des d’Altafulla, i recorrerà el Castellot, Ardenya, El Catllar, Sant Simplici, i Tamarit, per tornar de nou a Altafulla.

Els preus de la inscripció són de 22 euros fins el 6 de gener; i de 25 euros, del 7 de gener fins el 26, dia en què a les 22h es tancaran les inscripcions fins que s’arribi als 500 participants. Les persones interessades en inscriure’s poden fer-ho a través dels portals webs www.altafulla.cat ; www.athleticevents.net , o de forma presencial, a la Gelateria La Perla d’Altafulla i a Bikila a Tarragona.

La marxa té una durada estimada de 7h. 30 min, i un recorregut d’uns 22 quilòmetres. La bossa de cada participant inclou una samarreta tècnica i avituallaments. L’activitat culminarà amb una botifarrada i calçotada popular en arribar a la meta, al Parc del Comunidor. La sortida serà des del pati del Castell d’Altafulla, i està prevista per a les 8:30h del matí. L’organització compta amb la col·laboració del grup Atletes d’Altafulla, Altafulla Bloc, la Penya Ciclista Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2017, i la Gelateria La Perla d’Altafulla.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *