.

.

TOTS 21

Cartell del Campus Multiesport de Torredembarra. Foto: Cedida

Cartell del Campus Multiesport de Torredembarra. Foto: Cedida

De 3 al 6 d’abril, Torredembarra comptarà amb el Campus Multiesport que organitza la Regidoria d’Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès. La data límit d’inscripció és el 27 de març i el preu de l’activitat és de 20 € (inclou samarreta i assegurança). Les places són limitades.

El Campus està destinat a nens i nenes de 4 a 14 anys i s’hi podran practicar nombrosos esports: rocòdrom, jocs col·lectius, activitats aquàtiques, sortides amb rodes pel municipi i moltes sorpreses més. L’horari del campus serà de 9 h a 13 h i es podrà optar pel servei d’acollida de 8.30 a 9 h i de 13 a 13.30 h.

Inscripcions i pagaments a: esports.torredembarra.cat/activitats Hi ha una reducció del 20 % per a famílies nombroses i monoparentals, pel segon germà i per a infants amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33 %.

Un cop s’hagi formalitzat la inscripció, en el mateix enllaç es pot descarregar el díptic que s’haurà d’emplenar i fer-lo arribar, o bé via correu electrònic a esport@torredembarra.cat, o bé lliurar-lo a la recepció del Pavelló Sant Jordi, de dilluns a divendres, de 8 a 13 h i de 17 a 21 h. És indispensable disposar de totes les dades abans de l’inici del campus.