.

.

TOTS 21

Ford Tarraco Center tindrà presència al pantaló de joc. Foto: Nàstic

El Grup NIMA, grup d’automoció referent al territori, renova la seva fidelitat grana per continuar donant suport a l’entitat en aquesta nova temporada a la Primera RFEF.

Els encarregats de tancar el nou acord han estat el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el gerent de NIMA Automoció, Fèlix Nicolás, que han volgut segellar el vincle a les instal·lacions del Nou Estadi amb un dels nous vehicles del grup d’automoció, el Mustang Mach-E, que es troba dintre de la gamma que ofereix Ford Tarraco Center.

Dintre de la renovació com a membre del Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona, el logotip de Ford lluirà als pantalons de joc 2021-2022 del primer equip i aportarà vitalitat i experiència per sumar victòries. Pel que fa als pantalons d’entrenament, Tarracomòbil, concessionari oficial de Volkswagen a Tarragona, serà l’encarregat de participar en totes i cadascuna de les sessions de treball que dirigeix el tècnic Raül Agné.

A més de Ford Tarraco Center i Volkswagen Tarracomòbil, cal destacar la importància dels diferents concessionaris referència del territori que pertanyen al Grup NIMA i que un any més fan costat al Gimnàstic de Tarragona en aquesta temporada esportiva: Nissan Nikko Center, Jaguar Land Rover Full Traction, Hyundai Augusta Car, Audi Vilamòbil, Volvo Diselauto Tarraco i Autokolecció, tots ells es sumen al projecte grana per unir esforços i lluitar pels objectius esportius amb la màxima confiança.

Redacció