TOTS 21

L’empresa, dedicada al disseny d’experiències úniques, dóna el tret de sortida a la província. Foto: Cedida

My VIP Experience, empresa dedicada al disseny d’experiències exclusives i esdeveniments per a clients exigents a Espanya, fa el salt a la província de Tarragona. Concretament, el dissabte 6 de juny en el celler Clos Figueras, propietat del fundador de la companyia d’exportació de vins Europvin -amb seu a Bordeus-, Christopher Cannan, i referent a la comarca i en el món de l’enologia, ja que va ser el primer que va començar a comercialitzar el vi del Priorat internacionalment, en 1985 als Estats Units. El Sr. Cannan, per tant, porta més de 35 anys exportant per tot el món el vi de l’única Denominació d’Origen Qualificada (D.O,Ca) d’Espanya juntament amb la de La Rioja.

Durant aquesta experiència única, els assistents realitzaran una visita privada al celler de la mà del senyor Cannan, un tast d’olis del Vaig moldre de Scala- Dei i un tast vertical de les millors anyades del seu vi més emblemàtic, el ‘Clos Figueres’. A continuació, gaudiran d’un menú degustació maridado amb els vins del celler i elaborat per a l’ocasió pel reconegut xef, Pieter Truyts, que actualment regenta el seu propi restaurant a Poboleda, el restaurant Brots. Pieter s’ha format en diversos restaurants guardonats amb Estrella Michelín. Entre ells, el famós COMME CHEZ SOI de Bèlgica, distingit amb tres Estrelles o el restaurant Ca Bosch, de Cambrils (Tarragona), amb una Estrella Michelín i dos sols Repsol. En aquest últim, va ser cap de cuina durant vuit anys. La jornada ha conclòs amb una visita cultural al poble de Gratallops.

Des de My VIP Experience asseguren que “és un honor poder iniciar experiències úniques en un lloc tan significatiu per al món del vi com és la D.o.ca Priorat”. “En la nostra empresa oferim la possibilitat de viure moments inoblidables en llocs meravellosos que ofereixin un valor diferencial als nostres clients, com el que viurem el 6 de juny en Clos Figueras”. I, recorden que ho han dissenyat adaptant-se a la situació actual, marcada per la desescalada de la COVID-19 i garantint totes les mesures de seguretat sanitària establertes pel Ministeri de Sanitat.

Aquest serà el començament de l’empresa a la província de Tarragona –ara en fase 2, que permet ja realitzar activitats d’aquest tipus- i, concretament, a la comarca del Priorat, on My VIP Experience està dissenyant altres experiències i itineraris únics com aquest per als seus clients.

L’empresa, dedicada al disseny i organització d’experiències i esdeveniments únics, ofereix experiències en àmbits tan diversos com l’esport, la cultura, la moda, la gastronomia i el lifestyle, així com itineraris únics per les zones més reconegudes d’Espanya.

Sobre My VIP Experience

My VIP Experience és una empresa que es dedica al disseny i organització d’experiències exclusives i esdeveniments per a clients exigents. Gastronomia, moda, cultura i lifestyle són els pilars en els quals fonamenten les vivències que tenen com a únic objectiu allotjar-se en el record dels quals les hagin viscut. Es caracteritzen per la professionalitat, la confiança i la personalització del que ofereixen.