.

.

TOTS 21

Teresa Jujol, junt al seu germà Josep Maria, l’any passat als Pallaresos. Foto: Jaume Garcia

Teresa Jujol Gibert, filla del genial arquitecte tarragoní Josep Maria Jujol, ha mort avui a Tarragona als 93 anys. Era un dels tres fills de l’arquitecte, germana de Josep Maria Jujol júnior -viu- i de Tecla, que va morir fa uns anys.

El funeral per Teresa Jujol se celebrarà als Pallaresos el proper dilluns, 11 de juliol, a les 11 hores. El seu pare està enterrat al cementiri dels Pallaresos, on hi va fer diverses obres, les més destacades de les quals són les reformes de les cases Bofarull i Ca l’Andreu.

Tota la família va ser sòcia del Gremi de Pagesos de Tarragona. El seu president, Raül Font-Quer, ha lamentat per a Tots21 la pèrdua: ‘Era una família molt activa i participativa dels actes del Gremi, a més de ser molts estimats, tant el pare com els tres germans’, ha recordat. També va ser membre, entre d’altres, de la Confraria de Sant Magí de Barcelona i dels Amics de Núria.

A la Teresa se la va veure l’any passat en diverses conferències celebrades als Pallaresos en el marc de les I Jornades Modernistes del Camp de Tarragona, junt al seu germà.

Des de Tots21, mitjà molt sensible amb tota la temàtica jujoliana, ens sumem a les mostres de condol.

J. Garcia